Szállítási idő: 2-5 hét

Porter II. Franciaágy

Amennyiben 14 cm-es N40-es szivaccsal vagy 180x200-as méretben rendeli meg, kizárólag bankkártyás vagy utalásos fizetési mód lehetséges, mivel az összes termékünket egyedileg, frissen készítjük Önnek, a rendelés leadása után.
Kárpit: Turbo 6 v.szürke + Turbo 11 csontfehér
Fekvő méret (cm):
Házbaszállítás:
Betét:
109.900 Ft 89.900 Ft
12.900 Ft
Házhozszállítás
3.000 Ft-tól
Házba szállítás
14 nap
Visszafizetési garancia
2-5 hét
Szállítási idő
A franciaágyakhoz feltüntetett méretek a 160x200-as méretű, rugós kivitelre vonatkoznak. Más mérettel és más betéttel kérve eltérőek lehetnek a méretek.
Termékleírás

Modern formatervezésű, letisztult kivitelezésű ágyunk tökéletes választás minden hálószobába. A Porter II. ágy kárpitozott felülete tökéletes összhangban áll a könnyű műanyagból készült lábakkal, amelyek a stabilitást biztosítják. Az ágy egyszerű, de mutatós alakja valamint az elegáns fejtámla tökéletesen harmonizálnak egymással. Továbbá egy nagy ágyneműtartóval rendelkezik. Ha elnyerte a tetszését válasszon méretet és színkombinációt!

10 cm-es N30-as hab: Ez egy prémium, nagy sűrűségű, kemény de mégis kényelmes 10 cm-es szivacs amelyet akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk. 

Élkeretes-Komfort rugós: Ez a leginkább keresett és kedvelt betétünk. Puha, kényelmes rugózású betét.   

Élkeretes-Erősített rugós: Ez már 110-120 kg-ot is elbír. Annyiban különbözik a Komfort rugónktól, hogy a rugók megvannak erősítve úgy hogy szivacs csíkok vannak a rugók közé fűzve vagy a rugózatban sokkal több rugó test van( az, hogy melyiket alkalmazzuk azt az ágy felépítése határozza meg). Ezáltal masszív, félkemény de a rugózásának köszönhetően nagyon kényelmes, továbbá a teherbírása is sokkal nagyobb.

Szélesség 160 cm
Lábak Műanyag
Fekvőmagasság 45 cm
Hosszúság 202 cm
Ágyneműtartó Igen
Színválaszték igen
Eredet Magyarország
Fejrész magasság 83 cm
Garancia 1 év
Szavatosság 1 év
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.