Szállítási idő 3-6 hét

Rólunk

Cégünk több mint 8 évvel ezelőtt alakult. Cégünk és termékeink magába foglalja a letisztultságot, prémium minőséget, innovációt, modernizációt.

A vásárlás nálunk teljesen biztonságos, nincs kockázat. Egyre bővülő választékunknál a figyelem középpontjába a vevők állnak, hogy megadjuk számukra a legjobb és minőségileg is kifogástalan kárpitos bútorokat. A webáruházban kínált, forgalmazott termékeinket több évtizedes múlttal rendelkező, magyarországi kárpitos cégtől vásároljuk. Termékeinket egyedileg, szakképzett kárpitosok gyártják magyarországi üzemben. Gyakorlott rutinnal rendelkeznek. Sok éves tapasztalat alapján kikerülve, kiküszöbölve a bútorok gyenge pontjait, hibáit.

Minden feltüntetett ár tartalmazza az ÁFA-t és a többi járulékot.

Véleményünk az, hogy kizárólag olyan cégtől vásároljunk, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Továbbá az óriási előnyünk, hogy a szállítást végző embereink is több éves bútor szállítási tapasztalattal rendelkeznek, ezért a bútor biztonságos, helyes szállítása garantált. Fuvarozó cégekkel nem szállíttatjuk a bútorokat. A koronavírus ideje alatt amennyiben igénylik kollégáink maszkban szállítják ki a bútorokat.


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.