Szállítási idő 3-6 hét

Országos szállítás tudnivalók

Cégünk az ország egész területére szállít.

Az asztalos termékeknél (Gardrób, Íróasztal, Komód stb.) a gyártás álltalában időigényesebb, tehát a szállítási idő is megnőhet akár 5-6 hétre. Pontos időpontért keressen minket telefonon.

A szolgáltatás a termék megadott szállítási címre eljuttatását jelenti. Házba szállítás esetén az akció nem érvényes.


Házhozszállítás:

A házhozszállítás a termék/termékek megadott szállítási címre szállítását jelenti, amelyet az ajtóig raknak le a szállító munkatársak. A szállításért felelős munkatárs további anyagmozgatásra nem kötelezhető.

A szállítás napját és időpontját cégünk határozza meg, amelyről 2 nappal előtte értesítjük Önt. Ha hamarabb szeretné tudni, keressen minket elérhetőségeinken.

Házba szállítás:

A házba vagy lakásba beszállítás, a házhozszállítási költségen felül, külön költséget jelent. A beszállítási munkát kizárólag cégünk hozzáértő dolgozói végzik.

A házba szállítás árait az adott terméknél láthatja egy leugró menüben, ott lehet kiválasztani az Önnek megfelelő emeletet.

Mindenképpen mérje le az ajtók nagyságát, hogy a termék be fog-e férni. Amennyiben a megrendelt termék nem fér be az ajtón vagy a kívánt helyre, ez nem az eladó felelőssége, cégünk visszavenni a terméket nem köteles!

Szállítás menete:

Az ön rendelésének házhozszállítása előtt 2 nappal keressük Önt telefonon vagy e-mailen, melyben megadjuk az érkezés várható időpontját. A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat például: forgalom, időjárás, így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni.

Ha a szállítási időpont alkalmas vagy alkalmatlan azt egy válasz e-mail-ben vagy telefonon jelezze számunkra. Amennyiben a válasz elmarad vagy nem érjük el telefonon, tehát nem tudtuk leegyeztetni a szállítást, nem szállítjuk a megrendelt terméket.

A megrendeléseket a segítőkész kollégáink szakképzett módon szállítják.A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.