Szállítási idő: 2-5 hét

Alexa (Ajándék párnákkal) Franciaágy

Amennyiben 14 cm-es N40-es szivaccsal vagy 180x200-as méretben rendeli meg, kizárólag bankkártyás vagy utalásos fizetési mód lehetséges, mivel az összes termékünket egyedileg, frissen készítjük Önnek, a rendelés leadása után.
Kárpit: Turbo 6 v.szürke + Turbo 10 s.szürke
Fekvő méret (cm):
Házbaszállítás:
Betét:
109.900 Ft 89.900 Ft
12.900 Ft
Házhozszállítás
3.000 Ft-tól
Házba szállítás
14 nap
Visszafizetési garancia
2-5 hét
Szállítási idő
A franciaágyakhoz feltüntetett méretek a 160x200-as méretű, rugós kivitelre vonatkoznak. Más mérettel és más betéttel kérve eltérőek lehetnek a méretek.
Termékleírás
GYIK

Az Alexa franciaágyunk modern, letisztult és egyszerű de mégis mutatós és látványos a szövetkombinációnak és a fejrész kialakításának köszönhetően. Rendelkezik egy nagy ágyneműtartóval amely a lábrész felől nyitható így még kényelmesebb és egyszerűbb a használata. Többféle színkombinációval választható. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően megállja a helyét bármely hálószobában. 

Jár hozzá: 2 párna

A bútort 3 db-ban szállítjuk+tartozékok.

10 cm-es N30-as hab: Ez egy prémium, nagy sűrűségű, kemény de mégis kényelmes 10 cm-es szivacs amelyet akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk. 

Élkeretes-Komfort rugós: Ez a leginkább keresett és kedvelt betétünk. Puha, kényelmes rugózású betét. Akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk. 

Élkeretes-Erősített rugós: Ez már 110-120 kg-ot is elbír. Annyiban különbözik a Komfort rugónktól, hogy a rugók megvannak erősítve úgy hogy szivacs csíkok vannak a rugók közé fűzve vagy a rugózatban sokkal több rugó test van( az, hogy melyiket alkalmazzuk azt az ágy felépítése határozza meg). Ezáltal masszív, félkemény de a rugózásának köszönhetően nagyon kényelmes, továbbá a teherbírása is sokkal nagyobb.

14 cm-es N40-es szivacs: Prémium,kemény,nagy sűrűségű,extra nagy teherbírású szivacs amelyet 100 kg feletti embereknek is már ajánlunk de akár 160 kg-ot is elbír. Az ágyneműtartóba kerül egy plusz osztás és élfóliázás is.


Lábak Műanyag
Ágyneműtartó Igen
Színválaszték igen
Ágyrács nem
Szélesség 160 cm
Fekvőmagasság 43 cm
Hosszúság 203 cm
Garancia 1 év
Eredet Magyarország
Fejrész magasság 81 cm
Szavatosság 1 év
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.