Szállítási idő: 2-5 hét

Élvonalban a hazai bútorgyártásban

A magyarországi bútorgyártás az utóbbi tíz évben nyerte vissza a régi, patinás jó hírét, amit még a monarchia korában értek el az akkori mesterek. Ebben, szeretjük úgy gondolni, a Netenbútornak is szerves része volt.

A Netenbútornál valljuk, hogy az emberek szép és kényelmes bútorokat keresnek, hosszú távra. A vásárlóink visszajelzései folyamatosan megerősítenek benne. A mi „titkunk” ugyanaz, amiért a magasabb kategóriás magyar bútorgyártás képes volt külföldön is bizonyítani.

Tartós használatra készülő, minőségi, jó ár-érték arányú és kimagasló ipari formatervezésű magyar bútorok váltak exportképessé.


A Netenbútor a magyar bútorgyártást támogatja


Számos olyan társadalmi és gazdasági szempontot fel tudunk sorolni amellett, miért a hazai bútorok mellett tettük le a voksunkat. Mivel az általunk forgalmazott ágyak, székek, kárpitos bútorok, fotelek mind Itthon készülnek, nincs rajtuk import költség.

Szintén mellette szól, hogy így mindig ellenőrizni tudtuk és tudjuk a gyártást, így kijelenthetjük, hogy a bútorainkban ténylegesen „benne van az anyag”, nem azért kedvező az ára, mert silány volna a minősége.

Az ok a költséghatékonyság: hazai gyártású bútorainkat ténylegesen magyar bútorgyártó készíti, nem pusztán összeszereli külföldi alkatrészekből. Azaz hazai gyár van mögötte, így ha bármi csereanyagra volna szükség, garanciális hibánál egyszerűen és gyorsan tudunk intézkedni, szemben a külföldi gyártású termékekkel.

Számunkra a kezdetektől fontos, hogy azonos legyen a cégfilozófiánk azzal a gyártóval, akivel dolgozunk: adunk a minőségre, és a bútorainknak nem azért jó az ára, mert kimarad az anyag. Húsz éve gyárt bútorokat. Például franciaágy esetén ügyfeleink akár kétféle rugós és kétféle szivacsos fekhely közül is választhatnak.


Miért a Netenbútor a megfelelő választás?


Prémium minőségű bútorok szerepelnek a kínálatunkban, amelyeket kérésre bárhova házhoz szállítunk az országon belül, és az összeszerelhető bútoraink esetében az összeállítást is elvégzik a szakembereink a helyszínen.

Cégünk több mint 8 évvel ezelőtt alakult. Cégünk és termékeink magába foglalja a letisztultságot, prémium minőséget, innovációt, modernizációt. Ennek része az online vásárlási rendszerünk is, ami teljesen biztonságos, nincs kockázat.

A webáruházban kínált, forgalmazott termékeinket több évtizedes múlttal rendelkező, magyarországi kárpitos cégtől vásároljuk. A magyarországi üzemében egyedileg, megrendelés után, szakképzett kárpitosok gyártják, évtizedes szakmai háttérrel kikerülve, kiküszöbölve a bútorok gyenge pontjait, hibáit.

Véleményünk az, hogy kizárólag olyan cégtől vásároljunk, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek. További óriási előnyünk, hogy a szállítást végző embereink is több éves bútorszállítási tapasztalattal rendelkeznek, ezért a nálunk vásárolt bútorok biztonságos, helyes szállítása garantált az ország egész területén.

Egyre bővülő választékunkat mindig úgy alakítjuk, hogy nálunk a figyelem középpontjába a vevők állnak. Meg akarjuk adni számukra, Ön számára a legjobb és minőségileg is kifogástalan kárpitos bútorokat!

;
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.