Szállítási idő: 2-5 hét

Akciós Diamond Franciaágy

Ha 14 cm-es N40-es szivaccsal vagy 180x200-as méretben rendeli meg, kizárólag bankkártyás vagy utalásos fizetési mód lehetséges, mivel az összes termékünket egyedileg, frissen készítjük Önnek, a rendelés leadása után.
Kárpit: Gomez 12 fekete + Monza fekete mintás
Fekvő méret (cm):
Házbaszállítás:
Betét:
159.900 Ft
9.900 Ft
Házhozszállítás
4.000 Ft-tól
Házba szállítás
14 nap
Visszafizetési garancia
2-5 hét
Szállítási idő
A franciaágyakhoz feltüntetett méretek a 160x200-as méretű, rugós kivitelre vonatkoznak. Más mérettel és más betéttel kérve eltérőek lehetnek a méretek.
Termékleírás

Az akciós Diamond franciaágyunk modern, letisztult de mégis mutatós és látványos a szövetkombinációnak és a fejrész kialakításának köszönhetően. Rendelkezik egy nagy ágyneműtartóval amely a lábrész felől nyitható így még kényelmesebb és egyszerűbb a használata.

Az ágyon található kárpit Zsenília (szövet).

A fejvég díszítése Swarovski gombövekből áll.


Az alábbi betétek közül lehet választani:

10 cm-es N30-as hab: Ez egy prémium, nagy sűrűségű, kemény de mégis kényelmes 10 cm-es szivacs amelyet akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk.

Élkeretes-Komfort rugós: Ez a leginkább keresett és kedvelt betétünk. Puha, kényelmes rugózású betét. Akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk.  

Élkeretes-Erősített rugós: Ez már 110-120 kg-ot is elbír. Annyiban különbözik a Komfort rugónktól, hogy a rugók megvannak erősítve úgy hogy szivacs csíkok vannak a rugók közé fűzve vagy a rugózatban sokkal több rugó test van( az, hogy melyiket alkalmazzuk azt az ágy felépítése határozza meg). Ezáltal masszív, félkemény de a rugózásának köszönhetően nagyon kényelmes, továbbá a teherbírása is sokkal nagyobb.

14 cm-es N40-es szivacs: Prémium,kemény,nagy sűrűségű,extra nagy teherbírású szivacs amelyet 100 kg feletti embereknek is már ajánlunk de akár 160 kg-ot is elbír. Az ágyneműtartóba kerül egy plusz osztás és élfóliázás is.
Szélesség 174 cm
Lábak Króm
Hosszúság 218 cm
Garancia 2 év
Színválaszték igen
Eredet Magyarország
Fejrész magasság 108 cm
Szavatosság 2 év
Fekvőmagasság 55 cm
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.