Szállítás 2023 Január közepétől

Verna Franciaágy

180 x 200- as méretet családi háznál csak földszint lakásba lehetséges rendelni a mérete miatt, más különben nem fér be.
Kárpit: Cora fekete + Tirol fekete mintás
Fekvő méret (cm):
Házbaszállítás:
Betét:
129.900 Ft
12.900 Ft
Házhozszállítás
2.000 Ft-tól
Házba szállítás
14 nap
Visszafizetési garancia
A franciaágyakhoz feltüntetett méretek a 160x200-as méretű, rugós kivitelre vonatkoznak. Más mérettel és más betéttel kérve eltérőek lehetnek a méretek.
Termékleírás
Vélemények

Verna kárpitozott franciaágyunk a kényelem és a modern stílus ötvözete. Minőségi műbőrrel bevont, enyhén íves fejtámla elegáns, szövettel díszített. A kiváló minőségű kárpitozás még tökéletesebbé teszi az ágyat, továbbá a szövet mintázata feldobja a bútort és a szobája ékes darabjává fog válni ha ezt az ágyat választja. A bútordarab masszív szerkezetének és a króm lábaknak köszönhetően rendkívül stabil és kényelmes fekvést biztosít. Nagy ágyneműtartóval rendelkezik ami fehér laminált bútorlapokból készült.

A bútort 3 db-ban szállítjuk+tartozékok.

10 cm-es N30-as hab: Ez egy prémium, nagy sűrűségű, kemény de mégis kényelmes 10 cm-es szivacs amelyet akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk. 

Élkeretes-Komfort rugós: Ez a leginkább keresett és kedvelt betétünk. Puha, kényelmes rugózású betét. Akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk.  

Élkeretes-Erősített rugós: Ez már 110-120 kg-ot is elbír. Annyiban különbözik a Komfort rugónktól, hogy a rugók megvannak erősítve úgy hogy szivacs csíkok vannak a rugók közé fűzve vagy a rugózatban sokkal több rugó test van( az, hogy melyiket alkalmazzuk azt az ágy felépítése határozza meg). Ezáltal masszív, félkemény de a rugózásának köszönhetően nagyon kényelmes, továbbá a teherbírása is sokkal nagyobb.

14 cm-es N40-es szivacs: Prémium,kemény,nagy sűrűségű,extra nagy teherbírású szivacs amelyet 100 kg feletti embereknek is már ajánlunk de akár 160 kg-ot is elbír. Az ágyneműtartóba kerül egy plusz osztás és élfóliázás is.

  • Szélesség: 175 cm
  • Lábak: Króm
  • Fekvőmagasság: 55 cm
  • Hosszúság: 229 cm
  • Garancia: 1 év
  • Eredet: Magyarország
  • Fejrész magasság: 104 cm
  • Szavatosság: 1 év
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.