Szállítási idő: 2-5 hét

Kinga (ajándék párnával) Franciaágy

Kárpit: Cora fekete + Turbo 6 v.szürke
Fekvő méret (cm):
Házbaszállítás:
Betét:
109.900 Ft 89.900 Ft
12.900 Ft
Házhozszállítás
3.000 Ft-tól
Házba szállítás
14 nap
Visszafizetési garancia
2-5 hét
Szállítási idő
A franciaágyakhoz feltüntetett méretek a 160x200-as méretű, rugós kivitelre vonatkoznak. Más mérettel és más betéttel kérve eltérőek lehetnek a méretek.
Termékleírás
GYIK

A hagyományos formatervezés és a modern megoldások kombinációja stabil, tartós és kényelmes ágyat eredményez. Az alvásfunkció mérete 140/160/180 x 200 cm lehetővé teszi a szabad pihenést és a bútorok bármilyen elhelyezését tágas hálószobában és korlátozott helyiségű szobában. A hálószobában az ágynak tartósnak és kényelmesnek kell lennie. A Kinga modell garantálja a kényelmet, ami az alvás jobb minőségét eredményezi. Ha értékeli a funkcionalitást és a letisztult, de mégis egyedi formatervezés kombinációját a bútorokban, akkor a Kinga ágynak a hálószobájában a helye. Ágyneműtartós franciaágy.

10 cm-es N30-as hab: Ez egy prémium, nagy sűrűségű, kemény de mégis kényelmes 10 cm-es szivacs amelyet akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk.

Élkeretes-Komfort rugós: Ez a leginkább keresett és kedvelt betétünk. Puha, kényelmes rugózású betét.  

 Élkeretes-Erősített rugós: Ez már 110-120 kg-ot is elbír. Annyiban különbözik a Komfort rugónktól, hogy a rugók megvannak erősítve úgy hogy szivacs csíkok vannak a rugók közé fűzve vagy a rugózatban sokkal több rugó test van( az, hogy melyiket alkalmazzuk azt az ágy felépítése határozza meg). Ezáltal masszív, félkemény de a rugózásának köszönhetően nagyon kényelmes, továbbá a teherbírása is sokkal nagyobb.

14 cm-es N40-es szivacs: Prémium,kemény,nagy sűrűségű,extra nagy teherbírású szivacs amelyet 100 kg feletti embereknek is már ajánlunk de akár 160 kg-ot is elbír. Az ágyneműtartóba kerül egy plusz osztás és élfóliázás is.

Szélesség 162 cm
Lábak Műanyag
Fekvőmagasság 45 cm
Hosszúság 202 cm
Ágyneműtartó Igen
Súly 130 kg
Színválaszték igen
Eredet Magyarország
Ágyrács nem
Fejrész magasság 83 cm
Garancia 1 év
Szavatosság 1 év
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.