Szállítási idő: 3-5 hét
Nov. 21-től leadott rendeléseket 2024. Jan. 8-tól szállítjuk érkezési sorrendben.

Atlas Franciaágy

Kárpit: Hilton 6 s.barna + Hilton 2 homok
Fekvő méret (cm):
Házbaszállítás:
Betét:
164.900 Ft
9.900 Ft
Házhozszállítás
2.000 Ft-tól
Házba szállítás
14 nap
Visszafizetési garancia
3-5 hét
Szállítási idő
A franciaágyakhoz feltüntetett méretek a 160x200-as méretű, rugós kivitelre vonatkoznak. Más mérettel és más betéttel kérve eltérőek lehetnek a méretek.
Termékleírás

Az Atlas kárpitozott ágy kiváló minőségű anyagokból készült, ezáltal biztosított, hogy hosszú éveken át megőrzi a minőségét és megjelenését . Rendkívül kényelemes, több méretben és színben rendelhető. Divatos dísztűzés és díszgombok adják meg a teljes komfortot. Elölről nyílós nagy, fehér laminált ágyneműtartóval rendelkezik.

Dobja fel hálószobáját és teremtsen stílusos és kényelmes környezetet!

A bútort 3 db-ban szállítjuk+tartozékok.

10 cm-es N30-as hab: Ez egy prémium, nagy sűrűségű, kemény de mégis kényelmes 10 cm-es szivacs amelyet akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk.

Élkeretes-Komfort rugós: Ez a leginkább keresett és kedvelt betétünk. Puha, kényelmes rugózású betét.  Akár 90-100 kg-os személyeknek is ajánljuk. 

Élkeretes-Erősített rugós: Ez már 110-120 kg-ot is elbír. Annyiban különbözik a Komfort rugónktól, hogy a rugók megvannak erősítve úgy hogy szivacs csíkok vannak a rugók közé fűzve vagy a rugózatban sokkal több rugó test van( az, hogy melyiket alkalmazzuk azt az ágy felépítése határozza meg). Ezáltal masszív, félkemény de a rugózásának köszönhetően nagyon kényelmes, továbbá a teherbírása is sokkal nagyobb.

14 cm-es N40-es szivacs: Prémium,kemény,nagy sűrűségű,extra nagy teherbírású szivacs amelyet 100 kg feletti embereknek is már ajánlunk de akár 160 kg-ot is elbír. Az ágyneműtartóba kerül egy plusz osztás és élfóliázás is.

Lábak Króm
Ágyneműtartó Igen
Színválaszték igen
Ágyrács nem
Szélesség 173 cm
Fekvőmagasság 54 cm
Hosszúság 222 cm
Garancia 2 év
Eredet Magyarország
Fejrész magasság 109 cm
Szavatosság 2 év
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.