Szállítási idő: 3-6 hét
Telefon: +36 70 935 8712

Apollo Kontinentális ( Ajándék fedőmatraccal) Franciaágy

Kárpit: Gomez 1 bézs
Fekvő méret (cm):
Házbaszállítás:
259.900 Ft 189.900 Ft
Ingyenes
Házhozszállítás
4.000 Ft-tól
Házba szállítás
14 nap
Visszafizetési garancia
3-6 hét
Szállítási idő
A franciaágyakhoz feltüntetett méretek a 160x200-as méretű, rugós kivitelre vonatkoznak. Más mérettel és más betéttel kérve eltérőek lehetnek a méretek.
Termékleírás

Az Apollo kontinentális modellt azoknak a felhasználóknak fejlesztették ki, akik a legmagasabb szintű kényelmet várják el a bútoroktól. Két ágyneműtartóval rendelkezik, amibe kényelmesen tud pakolni igénye szerint. Alapárban jár hozzá 5 cm-es fedőmatrac amelyben nagy sűrűségű N30-as szivacs található. Fedőmatrac nélkül a fekvőmagasság 63 cm, fedőmatraccal 68 cm.

Ha elegáns, kényelmes ágyat keres, akkor válassza az Apollo kontinentális modellt, amely a kárpit színének megválasztásával teljes mértékben illeszkedik a hálószoba elrendezéséhez, egységességet teremtve más bútorokkal és dekorációkkal.

Ortopéd-Gerincvédő rugós betét: Élkerettel és sűrű rugótekercsekkel ellátott rugótest, amelynek a külső szélei szivacs csíkokkal vannak körbevéve ezáltal a rugók kevesebbet dolgoznak. Emiatt hosszabb az élettartamuk, továbbá keményebb is. Sokkal több rugót tartalmaz mint egy átlagos bonellrugó test, több helyen támasztja alá a gerincet és a derekat.

Ágyneműtartó Igen
Szélesség Ágy: 166 cm Fejtámla: 260 cm
Fekvőmagasság 63/68 cm
Hosszúság 218 cm
Garancia 2 év
Eredet Magyarország
Fejrész magasság 120 cm
Szavatosság 2 év
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.